Anmälan till Busstorget 2019!


Datum:
 11-12 april 2019
Plats: Hotel Tylösand, Halmstad

Det är hög tid att boka Busstorget om du inte redan gjort det! Efter den 1 april kan inte Hotel Tylösand garantera att du får middag och lunch.  Vänligen observera att vi tar ut en No-show avgift om 1500:- + moms om du efter anmälan inte kommer till konferensen utan att ha anmält detta minst 5 dagar innan.

Observera att det finns fyra olika kategorier att välja mellan, se de färgade anmälningsknapparna till höger.
Tänk på att det är viktigt att du väjer rätt kategori:

  • Bussbolag, Bussresearrangörer och Persontrafikens Veteraner: För dig är konferensen kostnadsfri, men du betalar själv för ditt boende.
  • Övriga deltagare: För dig kostar konferensen 7 500 kronor exklusive moms och du betalar även själv för ditt boende.

Boka både din plats på konferensen och ditt boende i samma formulär. Gör så här:     
  1. Klicka på den av anmälningsknapparna till höger som stämmer in på din kategori.
  2. Fyll i dina uppgifter, välj vilka dagar du vill vara med på konferensen och om du vill vara med på middagen samt minglet den 11 april.
  3. Välj sedan ditt boende som du sedan betalar själv på plats på Hotel Tylösand.

 

Du som är utställare, fordonsleverantör, journalist eller arrangör bokar via de länkar som RESFORUM eller Sveriges Bussföretag skickar till dig via mejl.

Boende När du anmält dig får du en bekräftelse via mejl. Bekräftelsen gäller både boendet och deltagandet på konferensen. Boendet kostar 1084 kronor exklusive moms per person för del i dubbel- eller trippelrum eller 1329 kronor exklusive moms per person för enkelrum. Hotellet har 600 bäddar fördelat på 230 rum, så alla bör få plats. Tänk ändå på att boka din plats och ditt boende så snart som möjligt, eftersom hotellet släpper rummen till allmänheten den 11 februari. Efter den 11 februari gäller först till kvarn och du får boka rum i mån av plats.

Erbjudande Vill du vara kvar en dag extra på Hotel Tylösand? I så fall kan vi erbjuda ett Spa & nöjespaket för två personer med entré till spa, trerätters middag och frukostbuffé för 2 835 kronor inklusive moms. Ordinarie pris är 3050 kronor inklusive moms. Del i dubbelrum i classic. Gäller i mån av plats vid bokning.

All bokning av boende sker i samband med att du anmäler dig till konferensen. Skriv eventuella extranätter i fältet för övrig information. Ange även betalsätt, kort alternativt faktura. Kontakta Sandra Camilleri för eventuella frågor om bokning.

Sandra Camilleri
Marknad/Eventchef Res &Trafikforum
sandra.camilleri@nordiskemedier.se