Här kan du läsa mer om våra utställare

Malux Solutions

Malux erbjuder omfattande tjänster för tunga fordon, inklusive digitala lösningar för ökad trafiksäkerhet, miljövänlighet och effektivisering. Samarbetet med Cloudplanning och Idha-Online möjliggör ett brett utbud av tjänster såsom automatisk färdskrivarkopiering, GPS-positionering, Wi-Fi ombord och fordonsregister. Dessa tjänster är designade för att förenkla hantering av tunga fordon, öka kund- och personalnöjdhet, samt förbättra säkerhet och miljöarbete. 

Kontakt:
Benny Pettersson
Mail: benny.pettersson@malux.se
Tel: +46 70 635 66 87

Bra Vision

Bra Vision Scandinavia AB är ett företag som jobbar med olika säkerhetslösningar i och runt fordon. Hör gärna av er, vi kommer gärna ut och diskuterar om hur vi kan hjälpa er med att exempelvis få ner skador och öka säkerheten i och runt era fordon!


Kontakt:

Dan Hörberg
Mail: dan.horberg@bravision.se
Tel: +46 703 73 85 21 

TT-Line

Med upp till 18 avgångar per dag förbinder det privatägda rederiet TT-Line de största tyska Österjöhamnarna Travemünde, Rostock, den polska hamnorten Swinoujcie och Klaipeda i Litauen med den södra svenska knutpunkten Trelleborg och vår nya hamn Karlshamn. Ta kontakt med oss för att boka din gruppresa med en pålitlig partner med lång erfarenhet av gruppreseplanering.  


Kontakt:
Denise Petersen 
Mail: groupbooking@ttline.com
Tel: 0410-562 25

Ligula

45 hotell i Sverige, Danmark, Tyskland möjliggör en stor fördel med att skaffa ett hotellavtal med Ligulas hotellgrupp för er som har ett resande. Flera av våra Good Morning Hotels har fri parkering och plats för bussar. Motel L är perfekt för er som enbart söker logi och frukost. ProfilHotels, Ronnums Herrgård och fem stycken Best Western Hotels drivs också av vår VD, en göteborgare som brinner för ”The Art of Hotel Living”.

Kontakt:
Andréas K:son Edman
Mail: andreas.kson.edman@ligula.se
Tel: 070-555 27 30 

Klartext

Klartext Bussbokning är det marknadsledande planeringssystemet för små, medelstora och stora bussbolag. Vi digitaliserar bussbranschen och hanterar beställnings-, skol- och linjetrafik i ett och samma system. Bli ett vinnande bussbolag med Klartext Bussbokning. Kontakta oss för en gratis visning. 

Kontakt: Fredrik Schön
Mail: fredrik.schon@transiro.se
Tel: 040 – 671 21 40

Viking Line

Viking Line erbjuder Östersjöns mest prisvärda resor med kryssningar till Åland, Åbo, Helsingfors och Tallinn. Flottan består av fem fartyg med nya Viking Glory i spetsen. Välkommen att upptäcka en värld av upplevelser tillsammans med oss!

Kontakt: Anders Ferngren 
Mail: Anders.ferngren@vikingline.com
Tel: 070-452 42 86

Cloudplanning

Cloudplanning är en leverantör av digitala lösningar för transportbranschen där målet är att genom våra tjänster skapa en förbättrad möjlighet att driva din verksamhet lönsammare, säkrare och på ett mer effektivt sätt. 
Vill du veta mer? Passa på att träffa oss under Busstorget 2024.

Kontakt: Emma Carlsson
Mail: emma.carlsson@cloudplanning.se
Tel: 073-682 26 39

Colix

Colix erbjuder moderna och användarvänliga app- och webblösningar för bland annat intern kommunikation, dokumentation, information och inrapportering. De senaste åren har hundratals företag i bland annat åkeri-, buss-, bygg- och industribranscherna valt att börja använda Colix lösning för sin interna kommunikation. Det är framförallt kombinationen av enkelhet, flexibilitet och bred funktionalitet som uppskattas mest av våra kunder.

Kontakt: Jens Collskog
Mail: Jens.collskog@colix.se
Tel: 073-363 23 00

Scandlines

Scandlines är ett modernt och innovativt rederi med en grön vision för framtiden. Vi driver två färjerutter med hög kapacitet och frekvens. Sex av våra sju färjor är hybridfärjor, och två är dessutom utrustade med en innovativ roterande segel - vilket bidrar till att göra våra färjor mer miljövänliga. BorderShop finns i Puttgarden och i Rostock, och båda butikerna är fyllda med bra erbjudanden varje dag - även på söndagar. Butikerna ligger precis vid färjan, så det är enkelt att åka ner för en dagsutflykt samt vid transitshopping på väg ut eller hem. BorderShop har många fördelar för bussbolag och deras gäster, bland annat låga priser, en effektiv förbeställningsservice, presentkort till föraren/guiden, 10% rabatt på varor till föraren, automatisk överföring av transportstöd till banken.

NYHET! Kombinationsbiljetten Helsingborg / Helsingør och antingen Gedser/Rostock eller Rødby/Puttgarden kan nu bokas DIREKT hos Scandlines – det blir inte enklare. Kom och hör mer på mässan.

Kontakt: Henrik Green Jensen,
Thomas Liljeborg
Mail: grupper@scandlines.com

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners är Nordens största försäkringsförmedlare. Vi använder köpkraften från våra nästan 50 000 kunder att pressa försäkringsbolagen till bättre villkor och priser för våra kunder. Jag heter Rickard Persson och har i min roll som förmedlare valt att främst specialisera mig på fordons- och företagsförsäkring inom åkeri- och bussbranschen. Jag hjälper er bland annat med:
• Att se till att ert företag är rätt försäkrat
• Upphandling av era företags- och motorförsäkringar där ni får ta del av Söderberg & Partners samlade köpkraft
• Råd och hjälp vid skadeärenden
Ca 25% av alla deltagare på Busstorget 2024 har redan valt att ta hjälp av mig eller någon av mina kollegor.
Slå mig en signal redan innan eller hugg tag i mig på Busstorget så pratar vi mer om hur jag kan hjälpa er!

Kontakt: Rickard Persson                         
Mail: rickard.persson@soderbergpartners.se
Tel: 073-584 12 88

LogiApps

LogiApps hjälper bussföretag att effektivisera sin verksamhet genom att erbjuda smarta verktyg från bokning till fakturering och allt där emellan. Vår lösning möjliggör en minskning av bränslekostnader, förbättring av passagerarservice och ökning av operativ effektivitet. LogiApps är en investering i bussföretagens konkurrenskraft och miljövänlighet, samtidigt som det säkerställer en smidig och behaglig resa för passagerarna nu och i framtiden.

Kontakt: Mikael Suovirta
Mail: mikael.suovirta@logiapps.fi
Tel: +358 505536010

Finnlines

Finnlines förbinder sedan tidigare Sverige, Tyskland och Finland och nu öppnar även linjen mellan Malmö och Swinoujcie i Polen. På linjen Kapellskär-Åland-Nådendal har vi nu två nya moderna Superclassfartyg som passar utmärkt för grupper som behöver transport, ha möten eller en härlig kryssning. Med flera restauranger, barer, spa och moderna konferensutrymmen har fartygen vad som behövs för en upplevelse utöver det vanliga.

Kontakt: Kristofer Andersson
Mail: Kristofer.andersson@finnlines.com
Tel: + 46 707 846805

BKY

Har era förare giltiga behörigheter?
• Vet ni vilka behörigheter era förare har? 
• Hur vet ni att dom är giltiga? 
• Hur kontrollerar ni giltigheten? 
• Hur ofta kontrollerar ni giltigheten?

BKY är ett digitalt och smidigt verktyg som med dagliga och automatiska kontroller hjälper er som arbetsgivare att uppfylla de lagenliga kraven. En anslutning till BKY stärker även ert varumärke.

Läs mer och ansök på hemsidan.

Kontakt: Göran Säfström 
Mail: kundansvarig@bky.se
Tel: 076-859 47 98 

RK Travel Group

RK Travel Group erbjuder gruppresor för bussföretag och gruppresearrangörer. Vi sparar din tid genom att boka färjor, hotell, restauranger, guider, evenemangsbiljetter, arrangemang, flyg etc. Vår verksamhet startade 1976 och sedan många år är vi Nordens ledande gruppresegrossist. Besök oss på Busstorget och prata med Catarina Oldborn och Sanna Wileke om hur vi kan förenkla och utveckla din gruppreseproduktion. Välkommen! 

Kontakt: Sanna Wileke
Mail: sanna.wileke@rktravelgroup.se 
Telefon: 031-758 31 00

Bookabus.com och Ferdia ingår samarbete

”Genom samarbete digitaliserar vi bussbranschen fullt ut”

Vår gemensamma vision är att öka lönsamheten för landets operatörer utan att det medför extra arbete. Samarbetet medför att direktbokningar som kommer från bookabus.com, också direkt läggs in i operatörens planeringssystem. Lättare sagt än gjort, men snart är det verklighet. Ta tillfället att prata med oss under mässans dagar, vi berättar gärna mer.

Sammanfattningsvis är samarbetet mellan Bookabus.com och Ferdia en vinst för alla inblandade parter. Genom att kombinera Bookabus.com B2C och B2B plattform med Ferdias planeringssystem, gynnas både resenärer och bussoperatörer. Med detta partnerskap är framtiden för bussresor ljusare och mer lönsamma än någonsin tidigare.

Vi ser fram emot att få berätta mer, välkomna!

Kontakt:
Ferdia:
Ulric Björkén, ub@ferdia.no, 072-967 03 09
Bookabus.com:
Carl Schumacher, carl.schumacher@vy.se, 070-230 77 13

Färjeresor i Europa med DFDS

DFDS – världens ledande färjeoperatör – erbjuder flera färjelinjer över Östersjön, Skandinavien, samt från populära europeiska hamnar till Storbritannien.
10 passagerarlinjer runt om i Europa varav 3 färjelinjer i Baltikum, Karlshamn – Klaipeda /Litauen, Kapellskär – Paldiski/Estland samt Kiel – Klaipeda.
Vi är speciellt stolta över vår nya färja mellan Karlshamn – Klaipeda, mer information gällande gruppresor, konferenser, skolresor, kick-off, golfresor eller minikryssar – kontakta mig.
 
Kontakt:
Lotta Flöög
Mail: lotta.floog@dfds.com
Tel: 070-255 90 54